Rreth Nesh

essay writer for you

RESORT ZERJA

Zerja Resort është një nga resortet me luksoze te ndertuar ne hyrje te Peshkopisë që ofron dhoma prej druri me stil modern e komode. Zerja Resort ofron specialitetet me te mira te kuzhines tradicionale shqiptare te gershetuar me ate mesdhetare.Te ndodhur kudo ku kerkohet cilesia me e larte e gatimit dhe konforti maksimal.Kualiteti dhe kreativiteti jane elementet themelore te filozofise “Zerja”.

Zerja Resort ka krijuar një marrëdhënie tepër të ngushtë me klientët dhe partneritet të shkëlqyer me biznese të ndryshme të cilët ndihen komod rehat, familjarët si në shtëpinë e tyre por edhe bizneset për darka aktivitete apo ceremoni të ndryshme me gjithë kushtet që ofron Resorti. Specialitet e Zerja Resort janë një ART në vete me krijimtarinë tradicionale dhe atë mesdhetare.

HOTELI është i arreduar dhe i ndërtuar prej druri ku i jep shije dhe ngrohtësi tipike alpine që përshtatet deri në detaje me traditën Dibrane, e mobiluar me mobilje druri. Krevate të rehtashëm për te gjithe familjen apo dhe qofte nese keni dashur të vini vetëm. Secila shtëpizë ose dhomë ka tualete dhe mund të keni aksese në internet dhe nuk mungon pamja e bukur natyrale që është në mes të kodrës ku shijon të gjithë vargmalet e Korabit ku të jep ngrohtësinë dhe relax të vërtetë.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Jakeem Grant Authentic Jersey