Restorant Menu

Specialitet e Zerja Resort janë një ART në vete me krijimtarinë tradicionale dhe atë mesdhetare.

Rreth Nesh

Zerja Resort është një nga resortet me luksoze te ndertuar ne hyrje te Peshkopisë që ofron dhoma prej druri me stil modern e komode. Zerja Resort ofron specialitetet me te mira te kuzhines tradicionale shqiptare te gershetuar me ate mesdhetare.Te ndodhur kudo ku kerkohet cilesia me e larte e gatimit dhe konforti maksimal.Kualiteti dhe kreativiteti jane elementet themelore te filozofise “Zerja”. Ku ka krijuar një marrëdhënie tepër të ngushtë me klientët dhe partneritet të shkëlqyer me biznese të ndryshme të cilët ndihen komod rehat, familjarët si në shtëpinë e tyre por edhe bizneset për darka aktivitete apo ceremoni të ndryshme me gjithë kushtet që ofron Resorti. Specialitet e Zerja Resort janë një ART në vete me krijimtarinë tradicionale dhe atë mesdhetare.

Learn More

Wifi

Resort Zerja ofron ne te gjithe ambjentet si brenda dhe jashte Wireless Falas

Taxi

Ofron sherbimin Taxi per klientet ose turistet e huaj per te organizuar guida ne qytetin e Peshkopise dhe malet perreth saj.

Recepsion

Gjendemi gjithmone ne disponibilitet si ne telefon, poste elektronike dhe rrjetet sociale.

Pishina

Peshkopia do te kete gjithmone pishina por vetem Pishina Zerja eshte realizimi perfekt per te gjithe ato persona qe preferojne pishinat ne sezonin e veres.

Gallery

37282231_833038300219814_5377298109699194880_o
37275244_833037356886575_2975591752561328128_o
165821436
37282231_833038300219814_5377298109699194880_o
See more